Uncategorized

Hva du kan se fram til i Oslo i 2022

Året er snart over, så hva kan vi forvente at 2022 vil bringe til oss? Det er mye som tyder på at 2022 kommer til å bli et fantastisk år for alle som liker opplevelser. Hvilken konserter vil komme? Hva vil skje i gatene? Vil Magnus Carlsen beholde tittelen som verdens desidert beste sjakkspiller? Kanskje Norge vil bli hyllet under fotball VM, Oslo i 2022 er stedet du bør være når det skjer.

For å ta pulsen skikkelig vil det være lurt å sjekke på sidene til Oslosurf- det skjer i Oslo. Der får du oppdatert informasjon og de har en god søkefunksjon som gjør at du kan finne den datoen som passer best for deg.

Konserter å se fram til

Både norske og utenlandske artister har lagt turen til Oslo i 2022. Så om du liker musikk er det veldig mye som kommer din vei. Variasjonen er stor, enten det er musikken fra Les Miserables, Snoop Dogg, Sigrid, Bonnie Tyler, og Celine Dion du setter pris på, så er det mange tilbud. Oslo Spektrum og alle andre scener vil være travle.

For oss litt eldre er det viktig å vite at Vazelina Bilopphøggers: 40 år med vondt brenn’vin kommer så tidlig som i februar.

Om du liker komedie så kan du være trygg på god latter med Trevor Noah, Jeff Dunham, og Gabriel Iglesias for å nevnen de store utenlandske komikerene. Husk at det er utrolig mange norske som underholder hele tiden, så du vil alltid kunne finne gleden med dem.

(add image here) Pexels

Festivaler

Festivaler som OverOslo 2022, Øyafestivalen, og Tons of Rock 2022 er bare noen, så du vil alltid finne noe som passer for deg utover året. Variasjonene og tilgjengeligheten vil være bedre enn noen gang. Enten du liker noe mer enn noe annet er festivallivet verdt å oppleve i 2022, året vil garantert bli husket lenge.

Teater

For de av oss som liker teateropplevelser er det mye spennende på gang. Folketeateret og alle andre vil gjøre sitt aller beste for å gjøre 2022 til et minneverdig år med noen fantastiske oppstillinger som Mamma Mia, Ronja Røverdatter, The Ballad of John and Paul- historien om The Beatles, Hamlet, og Kristin Lavransdatter på Akershus festning for å nevne noen.

Konklusjonen av det vi har i vente

Det er aldri lett å forutse hva som vil skje i fremtiden, men om Norge skulle kvalifisere seg til VM vil det nok være noen uker med mange pop up festivaler og arrangementer. Det betyr ikke at alle ligger på latsiden om det ikke skjer, for nesten hver dag blir det arrangert byvandringer. Museer og markeder vil starte fra dag 1 med Julemarked i Spikersuppa og nyttårskonserter.

Uansett hva det er du liker vil det komme tilbud om det i 2022, og du bør bestille billetter så raskt som mulig. For å se hva som er tilgjengelig på dine datoer vil vi anbefale å sjekke ut Visit Oslo 2022 sin kalender. Der kan du søke deg fram til akkurat det du ønsker deg.