Store konserter i 2019

[ivcs]
Type: article
Parent page: Hva skjer i Oslo?
[/ivcs]

Oslo er Norges desiderte kulturhovedstad, og hit kommer det årlig en rekke store arrangementer og konserter. 2019 er intet unntak, og her er det mye godt i vente. Hva bør du få med deg i året som kommer av spennende konserter?

Bastille

Året starter med et smell, og gruppa bak hitten Pompeii kommer til Sentrum Scene allerede 15. Februar. Det Britiske bandet som stammer tilbake til 2010, da Dan Smith starter det som en ensom vokalist, er klare til å ta over Oslo for en kveld.

Slash

Bare 12 dager senere kommer legendariske Slash til samme arena. Mest kjent som gitaristen i Guns n Roses, så er Slash også en enestående artist alene på scenen. Det vil si, han er forholdsvis alene, for han reiser jo selvfølgelig med noen spennende folk i bagasjen.

Nicki Minaj

En uke senere tar Nicki Minaj over Oslo Spektrum med en noe annen stil enn Slash kan sies å ha. Nicki Minaj er viden kjent for sin unike pop-stil, og det skulle ikke overraske noen om denne konserten blir utsolgt i løpet av sekunder grunnet stor pågang.

Karpe Diem

Selvfølgelig finnes det også gode, norske innslag i 2019. Karpe Diem er blant Norges mest populære, og fra den 27-30 Mars spiller de 4 ekstremt interessante konserter på Rockefeller. Her blir det garantert god stemning!

Backstreet Boys

Fra rap til boyband, så kommer Backstreet Boys på sin nye turne til Oslo Spektrum 1. Juni. Mimre tilbake til din barndom med disse kjekke gutta!

Rammstein

Vi må også nevne litt hardere saker, og der kommer Rammstein inn i bildet. Den 18. August er det duket for øresus på Ullevaal Stadion!

Michael Buble

Mannen med julestemmen inntar Telenor Arena 24. Oktober og gjør med det klar til jul. Dersom du elsker julesanger, så har du nok hørt på denne mannen i mange år!