Trikset for å skaffe billetter først

[ivcs]
Type: article
Parent page: Planlegg i god tid
[/ivcs]

Gleder du deg til ditt idol?

Det er ingenting som er bedre enn å høre nyhetene om at din favorittartist entrer byen, eller en en nærliggende storby. Når navn som Justin Bieber kommer til Oslo, så blir det baluba for å si det sånn. Da skal det gjerne arrangeres en eneste konsert, og det i lokaler som gjerne ikke tar de aller største folkemengdene. Med andre ord blir det ofte stor rift om billettene her til lands. Det betyr en enorm kamp som alltid pågår. De fleste billettene til slike eventer blir revet bort i løpet av sekunder, og igjen blir en haug med gråtende jenter som ikke får sett sitt idol.

Vær tidlig ute

For å unngå tårene, så gjelder det å være tidlig ute og vite hva en må gjøre for å få billettene i tide. Her gjelder det å virkelig planlegge i forveien. Når en superstjerne blir annonsert, så vil det også ofte annonseres når billettene slippes ut for salg. Dette kan være når som helst, men det er gjerne i lang tid før konserten. Her vil tusenvis ofte sitter klare på sekundet for å skaffe seg billettene. Det kan ofte virke som et sjansespill, men det finnes et veldig godt alternativ der ute.

Bruk dette finurlige trikset i din nettleser

Dette alternativet kommer i form av autoskjemaer fra diverse nettlesere. For eksempel har Google Chrome et meget gunstig autoskjema som fyller ut informasjon så lenge du fyller ut en av boksene. For eksempel kan dette være navn, og voila vil den fylle ut alt fra email adresser til telefonnumre. På denne måten kommer du deg fortere igjennom informasjonen, og du kan få betalt og sikret deg billetten mye raskere enn den gjennomsnittlige personen. Så neste gang du sitter og venter på ditt idol, så husk på dette trikset!