Skaff de billigste billettene

[ivcs]
Type: article
Parent page: Få tak i billettene
[/ivcs]

Hvordan skaffer en seg egentlig billige billetter?

Sjeldent bryr vi oss særlig mye om prisene når vi skal se våre idoler. Enten det er utenlandske verdensstjerner som legenden Michael Jackson, eller vårt land og tids Karpe Diem som har entret norske scener, så har billettene blitt revet vekk til ekstreme priser. Faktisk kunne prisene vært enda mer ekstreme, og folk ville mest sannsynlig fortsatt ha revet dem vekk. Det er derimot synd at vi har denne holdningen, fordi det finnes absolutt gode alternativer her. Hva er vel bedre enn å spare store penger? Det finnes et par gode triks.

Kjøp mer enn du trenger og selg de dyrt

Ved enkelte konserter går det rett og slett ikke å vente til at prisene faller. Ved for eksempel Karpe Diem sine konserter, så er alle billettene revet vekk i løpet av brøkdeler. Dermed er en bare nødt til å betale den prisen som gjelder. Et godt tips kan derimot være å kjøpe flere billetter en det en trenger. Disse billettene vil deretter øke ganske kraftig i pris på svartemarkedet. Når konserten blir utsolgt i løpet av minutter, så vil desperate fans tråle sider hvor de kan kjøpe billetter på svartemarkedet. Her kan du selge billetten for mye mer enn du kjøpte den for, og dermed tjene gode penger som gjør opp for at din egen billett var noe dyr.

En noe mer etisk rute

Et litt mer etisk tips fungerer når du skal på en konsert med en ikke like kjent artist. Her kan du tråle hele internettet og sammenligne tjenester opp mot hverandre. Du kan også vente til prisene har gått ned en god del, for da kan du få billettene rimelige grunnet at arrangøren ønsker å selge unna billetter. Dette er selvfølgelig en mye mer etisk metode enn ovennevnte, men den funker da altså kun for situasjoner der billettene ikke blir revet vekk raskt.