Få råd til konsertene du ønsker

[ivcs]
Type: article
Parent page: Planlegg i god tid
[/ivcs]

Konserter er dyre

Det er ingenting som er mer spennende enn en konsert med en artist vi elsker. Kanskje lytter vi til han eller henne i det daglige, ser intervjuer og dokumentarer og er generelt en stor fan. Tiden med plakat på rommet er kanskje over, men idolet kan fort være bakgrunn på mobilen. Når din favorittartist endelig da kommer til landet, så gjelder det å være rask på labben. Billettene blir nemlig raskt borte da etterspørselen fort blir ekstremt høy. Denne etterspørselen fører videre til ekstremt høye priser. Dessverre blir det sånn at mange dermed blir stående på utsiden. Det er en trist trend, men sånn er det når ikke alle har like mye penger.

Et gratis alternativ

En aktivitet som derimot ikke krever all verdens med penger er spilleautomatene. Disse er meget rimelige og byr på minst like mye moro. Nordmenn elsker disse, og kanskje har det noe å gjøre med hvor folkelig prisen er for å spille et par spill på disse. Dersom du til formodning ikke skulle ha råd til konserten med din favorittsanger, så er det godt plaster på såret å kose seg med en spilleautomat.

Hva om du vant mange millioner?

Spilleautomatene gir oss ro i sjela og lar oss slappe av. Samtidig er det en forventning og forhåpning om at en milliongevinst skal skjule seg bak neste spinn. Skulle den komme opp, så kan vi jo tross alt gå til så mange konserter som vi bare skulle ønske. Det er nok drømmen for de aller fleste, og det er jo tross alt en som noen opplever. Se bare for deg hva du kunne gjort med flere titalls millioner i din eie. Da er det ikke snakk om å kvie seg for å kjøpe billetter. Da er det snakk om å turnere VIP verden rundt!