Online underholdning til de mørke vintermåneder

Det kalde vintermørket spiser mer og mer av dagslyset, og det betyr at vi begynner å trekke innenfor i varmen. For at vi skal unngå vintermelankolien, så er det viktig at vi fyller vintermørket med hyggelige aktiviteter. En av dem er selvfølgelig store mengder med online underholdning.

Finn de skjulte filmskattene

Denne vinteren er vi enda mer avhengige av online underholdning enn de tidligere år, da muligheten for å nyte levende musikk og teaterforestillinger, er begrenset. Forhåpentlig kan vi fortsette med det i mindre skala, men for at vi ikke skal savne den levende underholdningen alt for mye, så skal vi pøse på med online underholdning. Heldigvis kommer det hele tiden nye spennende strømmetjenester, som vi kan dykke ned i. En av de siste grenene på strømmetjeneste stammen, er Disney+. Hvis du elsker gamle Disney film, så er det her du skal puste støvet av de gamle klassikerne.

Du kan selvfølgelig også ikle deg en fyrstelig krone, og la deg underholde av de kongelige. Netflix sin roste serie om det engelske kongehuset, The Crown, er vel verd et besøk. Her har du mange timer med fengende underholdning, nesten som tatt ut av virkelighetens dramatiske hendelser.

Du kan selvfølgelig også endelig få mulighet for å se alle James Bond film, eller er du kanskje en av de få, som enda ikke har sett Starwars, eller hva med Harry Potter? Det finnes utrolig mange gode filmer, som du kan varme deg på i vintermørket, så mange at det kan være vanskelig å velge. Faktisk kan det være en god ide at du lager en liste over alle de film og serier, som du ønsker å se i løpet vinteren. På den måten, så slipper du å bruke unødvendig tid på å lete mellom alle de gode valgmulighetene.

Bruk vinteren fornuftig

Selv om det på en måte er fornuftig å slappe av med en god film, eller ved å bruke en hel helg på å se første sesong av The Pskierke, så skal du selvfølgelig også bruke tid på andre ting. En fornuftig ting, som veier opp for all den online underholdning som du inntar, kan være å kikke nærmere på din egen økonomiske situasjon.

En ting som mange nordmenn synes er spennende, er nemlig investeringer. Man kan nesten snakke om, at det blåser en investeringsvind over landet, når man tenker på hvor mange nye investorer som prøver lykken på børsmarkedet i dag.

Og det er ikke kun aksjer, det blir investert i. Også en investeringsmulighet som kryptovalutaen Bitcoin, går unna som varmt hvetebrød. Hvis du er nysgjerrig på om en investering i Bitcoin er noe for deg, så kan du ser nærmere på kjøpbitcoins.com. Vær oppmerksom på at det er en dynamisk investeringsform med store svingninger i verdien. Du skal selvfølgelig derfor kun investere penger, som du har råd til å tape. Hvis du er heldig, så kan du kanskje gå forårssolen i møte som Bitcoin millionær?

Hvis du har lyst til å lese flere spennende artikler om investering og økonomi, så finner du masse spennende lesning, om forskjellig emner på indymedia.no. Det kan du helt sikkert få noen timer til å gå med, i vintermørket.