Uncategorized

Finn det perfekte kulturarrangementet for deg

Det finnes et hav av spennende kulturarrangementer der ute enten for familien, alene, med vennegjengen eller for en date. Et kulturarrangement er kanskje akkurat det du trenger nå som sommeren beveger seg mot slutten og høsten nærmer seg.

Heldigvis er det ikke slik at det kun foregår kulturarrangementer om sommeren, det kommer også masse nytt og spennende teatre, musikaler, show, kinoer, konserter og danseforestillinger det er verdt å få med seg til høsten også. Så frykt ikke.

Sjekk ut SALT Music & Art

SALT er en fantastisk del av Oslo som ligger like langs langkaia. Her finner du syv scener hvor alle prydes av dans, humor, musikk, teater og filmer. På SALT kan du finne noe for enhver smak, alt fra amatørteater og improvisasjonsgrupper til store stjerner og nye spennende filmer. Like ved SALT finner du også en sauna som du kan leie dersom du ønsker å ta deg et bad foran operaen før du slapper av i en deilig sauna. Deretter kan dere besøke en av de mange «food trucks» som finnes i området.

Teknisk museum

Det er kanskje lenge siden du har besøkt Teknisk museum, men det er absolutt et sted du bør besøke i ny og ne. Her kan du besøkte IKT-avdelingen og se spennende nye teknologiske duppeditter og programvare for både store og små. Her kan du se utstillinger, forskning, historie, medisin og teknologi – alt på ett sted. Ta med deg vennegjengen, familien eller benytt en dag avlene på dette fantastiske stedet.